Onze uitvaartvestigingen

Hansen Uitvaartzorg streeft ernaar om het verwerkingsproces, waar mogelijk, te laten verlopen in een huiselijke en geborgen sfeer. Weten dat een overledene groeten het laatste contact is dat u als mens heeft, maakt dit afscheid en de beleving ervan voor velen nog pijnlijker en moeilijker.

Hansen Uitvaartzorg streeft er niet alleen naar om het afscheid aan een overledene in een huiselijke en geborgen sfeer te laten plaatsvinden, ook aan de presentatie of opbaring van uw geliefde hechten wij enorm veel belang. Dit beeld dient voor een laatste contact optimaal en voorkomend te zijn. De kennis en het perfect beheersen van de lichaamszorgtechnieken door Gert Hansen, Christof Lelong en Sandra Verding dragen ertoe bij dat uw laatste afscheid rustig en sereen kan verlopen.

 

Hansen Uitvaartzorg biedt de mogelijkheid om niet alleen de laatste groet, maar ook alle voorafgaande groeten in onze uitvaartcentra te laten plaatsvinden.

 

De begroetingstijden worden altijd in overleg met de naaste familie afgesproken en zijn dus op afspraak. Dit kan alle dagen van maandag tot zaterdag.