Medewerkers

Het overlijden van een dierbare is altijd een trieste gebeurtenis. De nabestaanden worden ondergedompeld in een roes van verdriet, vragen en onbegrip. Op zulke momenten worden we door de natuurlijke cirkel van ons bestaan gewezen op de realiteit: het leven en het afscheid nemen daarvan.

 

Wanneer u ons als uitvaartondernemer verzoekt om alles te regelen, neemt ons team op dat moeilijke moment een aantal taken van u over. Op die manier kan u zich in de eerste plaats in alle rust voorbereiden op het afscheid van je dierbare.

 

Vaak kennen we de families al, de achtergronden, de lijdensweg, of weten we wat hen te wachten staat. Maar ook wanneer we bij mensen komen die nieuw voor ons zijn, trachten wij met het hele team van Hansen Uitvaartzorg een warm en persoonlijk contact op te bouwen. Om ze te helpen en te steunen in deze periode. Die steun en hulp daar gaat het namelijk om.

Het hele team van Hansen Uitvaartzorg staat achter u. Omdat we weten hoe belangrijk persoonlijke wensen zijn…

 

De situaties die zich voordoen veranderen de kijk op het leven. Een persoonlijke benadering, tijd en rust zijn de sleutelwoorden voor ons als begrafenisondernemer. Ze zijn van essentieel belang in dit beroep, om het goed te doen, maar vooral om het goed te kunnen blijven doen.

 

Het is mede dankzij ons team dat we in 2005 de “Funeral Award voor de Beste Klantgerichte Service” in ontvangst mochten nemen. Eerder in 2003 werden we vereerd met de “Funeral Award voor het mooiste en meest polyvalente uitvaartcentrum”.  www.funeralawards.com

Ons team

Christof Lelong
Gert Hansen
Arne Ector
Sandra Verding
Thomas Blondeel
sluiten

GRATIS INFOSESSIES

WILSVERKLARINGEN - VOORAFGAANDE ZORGPLANNING - VOORAFREGELING UITVAART

SPREKER - EVI MANS

INSCHRIJVEN VIA 0477 96 96 61 of info@vergeet-mij-nietje.be

ZONDAG 15 MEI 2022 OM 14 UUR (UITVAARTCENTRUM GEETBETS)

WOENSDAG 25 MEI 2022 OM 20 UUR (AULA DE HEYDE ZELEM)

Lees meer